Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Hasičský ples 20. 2. 2015

Dne 20. 2. 1015 se uskutečnil v pořadí již třetí hasičský ples SDH Svítkov- Popkovice. Tentokráte se konal v mnohem větších prostorách než v loňském roce, a to v KD Dukla Pardubice. Mezi více jak 320 návštěvníky plesu nechyběli ani významní hosté, kteří přijali naše pozvání. Jedním z hostů byla i místopředsedkyně Senátu Parlamentu ČR paní Miluše Horská, krajský zastupitel pan Martin Macháček, náměstkyně primátora paní Helena Dvořáčková, starosta MO Pardubice V pan Jiří Rejda a také místostarostka MO Pardubice VI paní Věra Laurynová.

Součástí plesu byla i bohatá tombola obsahující 101 nádherných cen, na níž se podíleli nejen členové sboru dobrovolných hasičů, ale také řada velkorysých sponzorů. Plesem nás po celý večer provázela kapela Express, která se postarala o báječnou atmosféru, díky níž byl taneční parket sálu vždy zaplněn. Program plesu byl mimo jiné nadále zpestřen předtančením sourozenecké dvojice, ale také velmi zajímavou barmanskou show Tomáše Vančury.

Náš sbor je potěšen velkou účastí a řadou pozitivních po plesových ohlasů a zároveň také doufá, že pro vás připraví i příští rok nádherný ples a v průběhu roku i jiné akce, na které se budete rádi vracet.

S velkým díky starosta SDH Jiří Chmelík.

Lenka Naštická tisk. odb.

Hasičský ples 20. 2. 2015

Dne 20. 2. 1015 se uskutečnil v pořadí již třetí hasičský ples SDH Svítkov- Popkovice.

Facebook

Aktuality